14 October, 2011

work!


Seperti yang korang nampak, dalam banyak-banyak case tu, ada 4 case yang aku dah confirm siap. 1 lagi takde dalam gamba. Dan seperti yang korang nampak, surat ni perlukan signature aku. Iyem proud.

p/s; ni dekat Unit Undang-Undang. Sebelum ni aku dekat Unit Operasi dan Lawatan dan Unit Tunggakan Hasil. So far aku tak regret satu pun tempat kerja yang aku pergi.

3 comments:

- - said...

WOW.
Itu..banyak.






Btw.
Skittles eh?

saiful aizat said...

sblah file yang menggunung tu sbnanye ada lagi setimbun file x) and sblah kanan meja tuu (tak nampak dalam gamba) ada lagi setimbun xD

skittles >_< since 2005 xD

- - said...

itu..Maaaak ai.


GILA. banyak. kerja. kau.


skittles; aku paling suka hijau >.<