07 May, 2009

Know Your Enemy

music : See The Light - Green Day
mood : random

im not very happy. im not sad. what ppl call this feeling hm. em. 

ANXIOUS.

sebab laptop member2 aku dh kene tibai. oh noes. my preeecccciooousss lappie. eventho sgt er. menarik dgn sticker2 yg aku dapat dari gigs gigs di Kuala Lumpur, aku still syg die. peneman aku tatkala aku x leh tidoq. 

salleh ilang laptop. hisyam pun. satu bilik die kene rompak. kamera semi-slr (kalau x salah) pun kene tibai. dude. sryslar. then suddenly ck datang bgtau yg roomate die punye coursemate ilang 3 laptop! <- walau. ni mmg kes aniaya nih. bahaye. bahaye.

Green Day dh release new album! it's called 21st Century Breakdown. bagi aku album ni best best best dan best! First single die Know Your Enemy dh kuar lam radio2 di Malaya nih. tp tp, tga tade duit so sorry lar. later beli.

ah. last 2 weeks sgt sgt sgtla penat. dan best. cambest! like ive said, spending time with your friends is the best way u spend ur time! XD we took pictures like everywhere! KLCC, KBU, even in Emerald. and lotsssssssssss of pictures. more like 350+ pictures. gile. puassss do.

and later we planned about gathering or smthng. im not sure whether its reunion or what, but what i can tell u maybe we'll be going to Penang. we MIGHT drive cars. konvoi. maybe Rafique will drive his father's Naza Ria, or Sofhatun's Alphard. then menginap di rumah nenek sue slame 3 hari, then pegi Aloq Setaq pulak ke. ohh. u want to know why we choose Penang and Aloq Setaq instead of Cherating or Pangkor or Redang? Because Sofhatun Nur Binti Datuk Subhi (x silap dh dpat Datuk Seri omg) x dapat permisi nak pergi dekat dgn laut. D: well anyhow nnt dkat Penang curi2 gak la gi laut hahaha XD

oh ya bout me. well nothing new. eh jap. ade ade. im not using that N70ME lagi dah. dah tukaq. im using SE K850i. sgt. sgt. pelik. D: aku x suke taip gune keypad die as%#$sd!%Rfcs. kenape x pakai N70ME tu dh?

sebab die ilang. wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
penat penat aku kumpul duit T.T
paw junior2 aku T.T
tuntut utang2 aku T.T
kumpul duit dekat 4 bulan tu beb! ;_;

aku sayang dekat hp tu *sobsob*
ade msg2 dedulu. aku x delete pun lagi. sbb leh bace. bile bosan. kenang kembali. sengih sorg2. dari 2000 lebih inbox msgs, 1000 msg aku x leh delete. hais. saje. 

pastu ade gambaq lama2. contact aku jgn cite ah. ramai gile kot. anyways kepade sesiape yg bace ni, sile la intro balik diri anda dengan bg msg dkat no lame tu kthanks.

oh yah. Manchester United belasah Arsenal 3-1. wee.
Glory glory Man United~ As The Reds goes marching on! ON!! ON!!!11

2 comments:

freak. i am. dora. said...

hp hilang?
siannnn..
aku bersimpati kejap ngan ko.

and jaga bebaik la laptop ko tu.
aku baca as if skrg kat msia ni trend curi laptop je. haha

saiful said...

hp tu aku kmpul duet kat sratas tuu. dh ah ikat perot. huu. pau megi dormate aku jee. haih. sedih, sedih u.u;