11 November, 2008

SCRRREEEAAAMMMM!!!!!11

mood : saiko
music : Scream - Avenged Sevenfold

aku balik ke hostel minggu ni
dgn menaiki kereta
haha
rasa gembira bila bawak kreta
dan terus tlupe pasal ceritera disebalek
bagaimana aku bole bawak kereta

"Papa bukan x kasi bawak kereta
papa egt janji papa kasi aizat bawak kereta
cuma papa frust bila waktu papa keluaq
ada org bgtau kat papa yang aizat bawak kancil RECKLESSLY,
dkat jalan sempit tu potong kereta sblah ikut kiri
potong kereta ikut stesen petronas
tu yang papa x mau aizat bawak tu,
'kawan' papa tu ekut je aizat dari pekan rawang tu
sampai masuk country homes,"

and yadayadayada

aku diam je
ah mmg btol pun haha
takkan la aku nak deny
aku buat cmtu pun at first sbb van blakang aku gune high beam
bengkek je aku terus ikut emosi
tkjut van tu
padan muke die
aku pun same hahaha

petang smalam mama kol
die bagi lecture die
lecture pertama die since jejak kaki kembali ke malaysia ni u.u;
of course le pnjang lebar
"Mama dengaq macam macam pasal aizat,"
"Macam macam macam mana mama?" tanye aku buat buat dono
dan diceritanya semula bagaimana perilaku aku
dan 'kawan' papa tu siap tunjuk lagi video tu
aku TERKESIMA
VIDEO?

→ 1st impression aku - FEYMES AKU NNT HAHAHA
→ 2nd impression aku - kancil ni pun FEYMES NNT HAHA
→ 3rd impression aku - kompem dh kne blacklist luls u.u;;;;;;;;;

dan mama meneruskan lecture nye
sampai die tanye
"aizat tga drive?"
"ha'ah mama"
"pakai handsfree?"
"ye mama"
satu lagi dosa aku buat lul
tapi MANA ADA ORANG PAKAI HANDSFREE DAH SKARANG??
so pas isi minyak aku terus head back to college
dan sambung kembali jadual boring ku
STUDY.
STUDY.
U_U;

tadi aku ronda ronda
walaupun tawu ade 'rakan rakan' memerhati aku
*tambah tambah sini ampang luls*
tapi sbb bosan dan tekanan kerna stadi smpai kul 4 pg td
aku terus bawak dgn selo and stedi
cruising sini sana
nampak kedai sukan yg aku kira agak gempak
*sbb jual jersi juve haha bukan sng nk cari kedai cmtu*
lalu ampang point
then aku ternampak..
eh PASARAYA BINTANG.
walao
dekat ampang pun ade ke luls
ade nampak ampang putri.
hmh rindu pulak
then teruskan jalan jalan
sampai kat satu traffic light
ade sebuah satria neo berenti side by side 'kereta sport' aku
aku lpas brek skit so ke depan sket
die pun ikut gak
aku lpas sket lagi
die ikut gak
.....
"woi ni mencabar pe =_="
aku buat dono plak
die diam je
so aku lpas brek lagi, gatal nak try
die lpas brek gak
tamau kalah lak tuh
tetibe die bukak tingkap
tgk tgk pumpuan!! NNUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!1111
bila ijau je terus die tekan minyak
TAPI
takbley la lawan 'kereta sport' aku
dengan rase ego nye aku tekan minyak
dan trus meninggalkan beliau
dan gelak evil sorg sorg dalam keter tu
sadis btol aku ni haha
dan terus aku pegi ke jalan jalan pelik kat sini
lame lame aku familiar ah
lalu dpan embassy embassy,
dan akhirnya aku tembus dkat TIME SQUARE.
What The Fish?


→ p/s dikesempatan ini saya ingin memohon maaf atas segala gala salah aku buat, dan juga kpade yg nak amek SPM dan final tu, kamu semua merupakan harapan bangsa dan negara! teruskan usaha anda! jgn givap, jgn cpat bosan dgn buku tu T.T


roti-terbakar

3 comments:

amal.najaa @ whitetiara said...

HAHAHAHA.

roti bakar said...

well thats what i called
EVILLL. u_u

freak. i am. dora. said...

ampang..rindu gila tmpt tu.
wuwuu.