27 September, 2008

bitter yet sweet. sour is all to forget

mood : optimistic XD
music : Colors - Flow

~
i need a change. u_u
really.
and immediately.
i need more sooonnggg orz orz orz
orang dh start panggil aku jiwa kacau
well of course sbb aku asek pasang
lagu children of bodom xD
in flames xD
slayers xD
..
u_U;;

aku nak dga lagu lainnnn!
(Avenged Sevenfold?)
that mainstream? NO WAI.
(Bullet For My Valentine?)
dh dga lame dh! lgpun nak dga lagu selo2 pulak
(well try Jason Mraz)
that is so boring. slalu sgt dga dh
(-insert some random korean-?)
LOLGELAKGULENGGULENG
(... pegi ah cari sendiri)
TT.TT

and
i realize
how i can survive without others!
which is great!!!
(huh? baru tau skrang???? "OTL)
maybe i depends on others so much
xD
now i understand
that since sometimes ago
aku dah tade sape ape ape dh xD
only me and myself
struggling to survive
in this damn world!
ganbatte kudasai! XD
(really a loser who cheer for himself orz orz orz)

ah btw
today is kakak's bday!! XD
happy bday kakak!
slamat menjadi tue lagi staun!
(yay kakak dah tua kerepot x lame lagi melayut+menggelebehignorethisonemwahaha)
u_u
slamat 23 taon kakak!
nombor bekam =D

Wednesday, 24th September 2008
need a break
nak enjoy pulak
jadi bila saja kawan ku si arip ajak sopping baju raye
aku dgan hati yang agak becelaru menerime nye~
maka terjadi la satu outing yg becelaru xD
midvalley tempat yang dituju!
putra lrt penggangkutan yang dinaiki!

bertolak dalam pukul 3 ptg~
sampai dlam pkol 5 8D
pegi jalan jalan jap
tgk baju
then gi pets wonderland xD
(mmg sah x de keje u.u)
patu
gi berbukak kat carl's jr! <3333333
habis satu jam lebih nak habiskan beger je u_u;
then bowling xD
kalah teruk as usual XDDDDD;
so there u_u
betolak balik pukul 11 mlam orz
mmg bes x3

tapi that night
i really felt lonely again hais
kenape aku je x abis abis rase mende ni
im sick of it D:
bila seseorang di soal
samada mahukah dia mengulang masa
dan dia cakap 'tamau!!'
maka semestinya dia seorang yg bodoh tahap karma
walaupun bende tu mustahil
tapi tu macam menunjukkan yang dia redha
dan tak kesah akan kesilapan dia
tapi aku
at least aku nak tukar
tanak ulang dah
kalau x leh ulang masa pun
aku try gak x nak ulang
x paham? 8DDDDDD;
lupakan then
the theory
Toasted Bread's First Law of Living
amat susah nak dipahami sebenarnye u_u
jadi jgn gusar kalau anda x paham post kali ni u_u;

so the pictures?
confirm ade punye!
its the matter of malas atau rajin je xD;
well aku sgt rajin lololol >///<

roti ter-Bakar



hari fotografi kelas







frieeessss <3333




d(^O^




friesssss <33333 [2]




ke sengalan di sentral [1]




ke sengalan di sentral [2]
ade kage bushin u_u;;

5 comments:

Irsya said...

yew...sungguh menduga kesabaran...gambar2 tu...huhuhu

roti bakar said...

haha xD
try ah carl's jr!
bes x3

freak. i am. dora. said...

carl's jr nye burger bkn ke besar gajah ke saiz die?
kalo ak mkn sure kenyang gle2.
jatuh x dpt nk bgn dah..
:DD

Irsya said...

promoting nampak...cesh~

roti bakar said...

yosh! mmg la 8D
ktorg kenyang smpai sahur orz