07 September, 2008

memory lane

music : Yuugao - Mamiko Noto
mood : terikat dengan memori

layout baru! aku sbnanye maseh suke lagi layout lame tapi rase cam inginkan perubahan orz so try la layout ni. aku try gune ni pun sbb die ade code2 yg aku x pernah gune~ well act layout ni aku dah familiar tapi.. tah cmbes lak lols

EDITED - sbb layout baru takleh comment, so gune ni dlu, till then

smlam kluar gi kl. kepale rase nk pecah punye pasal. bes bes! mengusek kenangan lalu sambil msg2 ngan amal~ *siot spam war v_v* dan aku sampai pagi ni asek duk terigt kesah2 lampau. mmg x bleh blah shiot

bday mE. die tableh online. ngehehe XD happy 1000000000000000000000th anni, oba-san!
mE/eL/tiang/pokok/etc yg nampak tinggi dan kurus (Rahillah)
Jumpe Pertama Kali
well first time i 'meet' her is actually on a forum, gforum u.u her spam banner invite me to another world of sengal - ness, [s.p.a.m.] inc! XD

Cakap Pertama Kali
mirc, channel #spam-inc u_u; first time masuk dh di ajar oleh vio, renz (dlm knangan) utk memanggil nya sbgai nenek/makcik/anything old u_u;
and that was the first day i got kick-ed, too. u_u;;;;

Outing Pertama
wellll, waktu anni spam kut luls XD at first ade Renz (dlam kenangan), Amal ngan mE je, but then sakusaku dtg, sarah etc, so cambest gak ah. and the first time mE handle sme, and it was CHAOTIC.

Wish
slamat berbukak pose, jgn nakal nakal, keje elek elok, dpat gaji blanje u_u;
*ur not 18 nemore, sdar le diri tu dh tue XD*


XD mcm2 lg jdi hari ni. tapi rase cam mlas nak tulis. XD
luls
so tu je kuuut.

later minna~
roti-TERbakar

2 comments:

xxm3xx said...

u_u thx for the wish <3

ak dpt gaji bile keje lepas grad u_u skang elaun je =D and i'm young. u_uX sama je ngan umur renz (dlm kenangan) tu u_uX +3 je dr 18 >.>

thx xDD

roti bakar said...

kau egt je lagi umur kawan baek kau renz (dlam kenangan) XD

dan kau tetap obaa-san dlam hati ku >///<