23 January, 2009

Permission

music : Warm Cherry House - Laila's Lounge
mood : restless

aku setat post aku kali ini ngan perkataan yang agak emo dan keterlaluan sket.
fuck.bhabi. dan yg swaktu dgannye.
eh dh lame aku tak mencarut eh?
bagus bagus
skang ni la time yg paling sesuai untuk aku mencarut.
harap maklum

FIRST-ly
bz. bz x kne time.
isnin je dah quis.
slase pun quis.
argh. x logik x logik
nape PUAN MERCY TRINOVIANTY MULYADI TAK BERFIKIRAN LOGIK????!!!!11111
2 hari berturut2 quis. lagi x logik die x ajar langsung bab tu.
mmg x logik.
sdgkan subjek tu LOGIC digital.
dh abes quis slase, ade quis math lak rabu.
mcm fuck.
sme aku lupe gare gare logic tu.
bukan quis je, asaimen x hengat dunie die bg.
MERCY HANYA PADA NAMA.
rabu aku lucky sket
sbb test bahasa melayumath tu agak kacang
so aku expect leh dpat 10/10
so lege ah sket
then khamis pulak ade test.
kali ni chappie 4.
yang die tak pernah ajar.
WTF LA WEI. TAK YAH NGAJA LA KALAU STAKAT MINTAK KEHADIRAN
pastu sesedap oren je die tuka jadual die ke depan
ke awal pagi maksud aku
so isnin sampai khamis kelas aku start pkul 8 pagi smpai 5 ptg.
dan nak ke kampus, kene naik bas pukul 7,
sbb jem mngambil masa satu jam nak sampai kampus.
sepanjang isnin slase rabu khamis tu tido aku tak cukup.
stadi nye pasal.
sampai nak update blog ni pun x smpat
sian sofhatun, dh janji ngan die nak upload vid Yuna wktu kat Youth 09 tuh

2nd-ly, protest aku dekat family aku
ya, ianya berterusan kembali.
malas nak cite, sorry.

dan aku punya la bz
sampai lupe bende yg buat aku excited cam budak kecik
scrapbook SPAM iNC khas ntuk ill3h a.k.a our MAMA!
die nak kahwin so.. u_u
well aku tlupe sal tu
when suddenly amal msg ari khames tuh
dah la bz gile babs, tmbh ngan scrapbook project lak orz
+ tade idea nk bwat pe
well to cut long story short
ari khamis tu lah aku setelkan sme bende, cari gamba, dl gamba, print gamba, potong, tampal
tinggal nak antar.
so aku pegi la jalan ke rumah amal
nampak dekat, act jao gile babs.
sial lan tol
DAN DIE TADE KAT UMAH, GI JUSCO >_>
so aku pun pegi ah smbung keje aku kat klcc haha u.u
pukul 8 40 lak tuh 8Db
then around 9.30 die dh balik rumah
so gi bg kat die orz
act malas nak tunggu lame2 sbb nk cpat, nk relax abes2
so taruk ah mnatang tu dpan lift u_u
tp well, sbb pnat aku duduk gak dpan tu orz
dan amal yg aku agak kebosanan pun lepak kat ctu
lpas pakse die naik 2-3 times u.u;
aku membebel ape tah kat die U_U;
well aku.. rase relieved
dan aku dh ubah pandangan aku kat amal
aku egt die dah despise aku gile gile bhabi dah
sbb aku tah cammane slalu buat die emosi
walaupun x bermaksud
well malam tu aku rase mungkin aku kott yg fikir truk sgt kott
kott
so aku pulang lah dgn hati yg clear sket
tp aku sampai pukul 11.45 kat kolej >____>
gile ah
berjuta-juta lemon of thanks, oujo.

1 comment:

Naz.waNt.lullaby惄 said...

goin to far dude..ive a lecture camtuh gak..khita senaseb..